Zoetemarkt Kemmel 05/06/2017

Bent u een zoetemondje? Dan is de zoetemarkt te Kemmel op maandag 05/06 zeker iets voor jullie! Vanuit Landhuis BellaRosa bent u 2 km verwijderd van een hele hoop lekkers op de Dries te Kemmel. Naar jaarlijkse gewoonte bouwen verschillende bakkers en liefhebbers hun standjes op, om u van al hun lokale zoetigheden te laten proeven. Van Kemmelse gapers tot mattentaarten en cuberdons. Eet uw buikje maar rond!

Kraterfront en concerten 10/06/2017

Honderd jaar later wil men de historische kraters, tijdens het Kraterfront met een live soundscape en lichtinstallatie, de Mijnenslag herdenken. Een volledig unieke beleving in het Heuvelland, waarbij de kraters zelf, als littekens in het landschap, een hoofdrol zullen spelen. Het Kraterfront wordt afgestemd op een muzikaal evenement. In de vooravond van zaterdag 10 juni organiseren beide gemeenten concerten voor het brede publiek en dit met hulp van de betrokken ambassades die elk een artiest uit hun land zullen selecteren. Vlak naast Landhuis BellaRosa zal er een tribune geplaatst worden waar je een prachtig zicht hebt over het evenement.

Rommelmarkt Kemmel 03/09/2017

Op zondag 3 september is het weer zo ver! De grootste rommelmarkt van de Westhoek vindt opnieuw plaats. Heeft u zin in een sfeervolle dag op een gezellige antiekmarkt? Drinkt u graag een pintje als steun voor de lokale verenigingen?
Dan is de Kemmelse rommelmarkt voor u zeker een aanrader!
Landhuis BellaRosa bevindt zich vlakbij de start van de markt en is daarom dan ook de ideale plaats om het weekend door te brengen.