24 personen


8 slaapkamers


7 badkamers


Kindvriendelijk


Speelweide


Geen huisdieren


Leefruimte met open keuken

Het hart en de ziel van de woning is de gezellige leefruimte met open keuken. Door de grote ramen kijk je uit op het weidse landschap en de gezellige binnentuin. De gashaard zorgt voor de nodige warmte op koude dagen.

De keuken is een paradijs voor de keukenprinsen- en prinsessen onder jullie. 2 vaatwassers, een inductiekooplaat, een (stoom)oven, een microgolfoven en een grote koelcel garanderen een ongekend comfort. Een koffiezet met 2 thermoskannen zorgt voor dat geurende warme kopje koffie om de dag vrolijk te starten.

In de bijkeuken kan je dan weer dat heerlijk ijsje voor de kinderen bewaren in de diepvries met lades en ook een wasmachine staat ter beschikking om de vuile fietskledij van de sportieve man of vrouw weer proper te krijgen voor de volgende beklimming van de Kemmelberg.

Leefruimte met open keuken

8 slaapkamers, 7 badkamers

In de 8 knusse slaapkamers kan je alvast gaan dromen van nieuwe uitdagingen. Romantisch met 2 of gezellig met 3, 4 of 5. De indeling kunnen jullie terugvinden op het grondplan. Voor de kleinsten onder jullie zetten we, op aanvraag, graag een reisbedje klaar met het nodige, gratis linnen. 's Morgens geen ellenlange rij voor de badkamer want elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche en lavabo.

Alleen op het gelijkvloers moet de badkamer gedeeld worden met de buren. Daar heb je dan ook een dubbele lavabo en ruimere douche met regendouche. 4 toiletten (2 boven en 2 beneden) maken het plaatje compleet.

* Badlinnen kan gehuurd worden aan € 4 p/p.
*Bedlinnen kan gehuurd worden aan € 10 p/p (Bedden opgemaakt bij aankomst).

8 slaapkamers, 7 badkamers

Sit back and relax

In Landhuis BellaRosa voorzien we voor elk wat wils. Haal het competitiebeest in jezelf naar boven voor een spelletje pool, tafeltennis, badminton of kubben. De ontspanningsruimte staat in directe verbinding met de binnentuin en het terras waar een frisse pint of biosap de nodige verkoeling brengt na een verhitte discussie over wie nu al dan niet vals speelde.

Wanneer bij het vallen van de avond de geur van de bbq zicht verspreidt over het domein en de muziek wat harder gezet wordt, is het feest compleet. In alle rust genieten van de laatste zonnestraaltjes, keuvelend over de voorbije dag, is natuurlijk ook een optie.

Sit back and relax

Kinderen koning

Naast de praktische zaken zoals 2 babybedjes, 2 kinderstoelen, een verschoonkussen en het nodige eetservies verwennen we onze kleintjes met heel veel ruimte om veilig te spelen en op ontdekking te gaan.

In de afgesloten binnentuin kunnen ze een ware race organiseren met fietsjes, tractors en go-carts. De zandtafel en de schommel, het opblaasbaar zwembadje op snikhete dagen en de glijbaan zorgen voor urenlange dolle pret. En de laatste troef om hun hartje te veroveren is natuurlijk onze ezel Jules en pony Bernie. De verwondering en de trotse blikken van de kinderen op de rug van Bernie zijn zeker een fotootje waard.

Kinderen koning

Speelweide met boerengolf

De grotere rakkers zijn welkom in de speelweide waar ze naar hartelust kunnen sjotten, kleine waterdiertjes kunnen ontdekken in de plas-en draszones of chillen in de wiglo.

De ultieme uitdaging is echter de boerengolf. Gewapend met klompen en bal gaan jullie de strijd aan om de titel van 'superboer' te veroveren.

Tactiek, balgevoel en een portie geluk kunnen je daarbij helpen. Of toch liever meesjotten met de jonge gasten? De oudere generatie kan supporteren vanop de, uit het goed hout gesneden, zitbanken.

De speelweide leent zich voor allerhande groepsspelletjes, een familiepicknick, of een rustgevend moment in eenheid met de natuur en met zicht op de koeien. Breng zeker ook een bezoekje aan de kippen die elke morgen voor dat kakelverse eitje zorgen en vergeet de frambozen en bramen niet te plukken als tussendoortje.

Speelweide met boerengolf

Extra Diensten & Catering

Genieten in de breedste zin van het woord.

Op weekend gaan met een grote groep is een serieus energievretende logistieke oefening. Wij dragen graag ons steentje bij om ook deze last van jullie schouders te nemen. Met bakken sleuren hoeft niet meer. Bestel jullie favoriete drankjes en wij zorgen dat deze al gekoeld zijn bij aankomst.

Geen zin om de eerst avond urenlang in de keuken te staan? De beste pizza van de Westhoek wordt op het gevraagde uur aan huis geleverd.

BBQ gepland? Het kwaliteitsvlees van de hoeve is zeker het proeven waard. Ook gesneden groentjes, pasta en patatjes kunnen besteld worden.

Een streekwijntje, een wereldwijn of liever een glaasje biosap? Maak kennis met ons assortiment. Een hamburgerfestival of een culinair festijn, een ijstaart van de hoeve of een ambachtelijk gebakje, een kaasplank of aperoschotel. Vraag ernaar, ontdek en geniet.

Daarna gaan we de overtollige calorieën te lijf met een fietstochtje of wandeling. De fiets-en wandelkaarten liggen ter beschikking. Ook zoektochten op kindermaat zijn mogelijk.

Breng je je eigen fiets mee of zorgen wij voor een exemplaar al dan niet elektrisch aangedreven? De afgesloten fietsenstalling en het nodige EHBO-materiaal voor fiets en fietser garanderen zorgeloos fietsplezier.

Contacteer ons Fietsrouteplanner
Conciërge Diensten